Új értékesítési trend kell,a régi dolgok elavultak. Hahó 2019 van! Cégvezetők figyelem!

Jómagam,sok-sok éves hideghívás tapasztalattal rendelkezem.

Ezt idegen nyelveken is tettem külföldön komoly cégeknél. Sőt,ma is csinálom. Miért?Ahogy én csinálom,jót tesz a cégem imageének,sok új ügyfelet szerzek,kapcsolati tőkét és folyamatosan tréningezem magam.

Hogyan csinálom?Szívesen segítek Neked😉🙂

De előtte egy kis összegzés arról,hogy mi folyik a legtöbb cégnél,mik az elvárások és ez miért nem jó és hatékony?
A cégvezetők és értékesítési igazgatók a meetingeken leosztják a telefonos értékesítőknek mi a heti, havi és negyedéves terv,amit el „kell”érni a tulajdonos elvárásai alapján.
A tapasztaltabb kollégák nagyobb rutinnal rendelkeznek,általában 10-ből 3 emelkedik ki és éri el folyamatosan az elvárt teljesítményt. A többi 7 vagy igen vagy nem,de ha igen,akkor is folyamatosan attól fél,hogy kirúgják,mert hozzá hasonlítják a 3 legjobbhoz.
Mi a megoldás?
Akkor válik valakiből színvonalas értékesítő,ha folyamatosan fejleszti a készségeit,bővíti a szókincsét,tisztában van az ügyféltípusokkal,és ne kényszerből csinálja ezt a szakmát,hanem céllal,hogy most még hideghív ugyan de hová akar eljutni. Nagyon fontos az is,hogy pozítív életszemléletű legyen
A nagyobb cégeknél van hideghívó és külön értékesítő. Az értékesítési igazgató osztja le az időpontokat,amit a hideghívó kolléga leegyeztet.
Itt arra hívnám fel a figyelmet,hogy az értékesítő szánjon arra időt az időpont egyeztetővel,milyen ügyfél típusba tartozott a hívott fél,milyen pozícióban van,és egyéb hasznos információt megtudott-e,ami a közös üzletet előremozdítja.
Ha csóválnád a fejed,hogy erre nincs idő,legyen,mert megkönnyíted saját magadnak az értékesítést, időt és energiát spórolsz,felkészültebben látogatsz a leendő ügyfélhez,sőt mi több pozícionálod magad és mindenki elégedett lesz körülötted.
Majd azt mondják a hátad mögött,hogy veled milyen jó együtt dolgozni!
Nem utolsó sorban a meetingeken pontosítsa a vezető,hogy az elérni kívánt rátát milyen listából kell létrehozni(a már meglévő ügyfeleknek újra eladni,csak új ügyfelekből,vagy vegyesen).
Hatalmas a verseny,sőt a kiváló értékesítők nem keresnek új állást mert megbújnak a színfalak mögött,vagy kitűnő állásuk van jó bérrel,vagy saját céget,brandet építenek.
Kedves cégvezetők,amennyiben a fentieket beépítitek a mindennapjaitokba,és a meglévő munkatársakhoz új szemlélettel álltok,csökken a fluktuáció és eredményesebb évet zártok pénzügyileg.🤓🙂

Amennyiben úgy érzed szívesen igénybe veszed segítségemet hideghívás scriptekhez,vagy igényed merül fel arra,hogy melléd ülve hallgassam hogyan hívsz,hogy kiemelkedj szakmádban,vedd fel velem a kapcsolatot.🙂