Rólam

Mindig is ki akartam tűnni a tömegből.Gyerekkorom óta felsővezetői pozícióról vagy diplomata állásról álmodoztam.

Éltem és dolgoztam Németországban, Ausztriában, Spanyolországban és Franciaországban. Az időm nagy részében üzleteket kötöttem, vezetőkkel tárgyaltam, közben tanulmányoztam a kommunikációjukat, illetve a viselkedési formájukat. Azt tapasztaltam, az elért teljesítményük hátterében van egy fix összetevő, méghozzá a gondolkodásmódjuk.Ennek köszönhetően a problémás helyzetekben is a lehetőségeket látták, ami az sikerhez segítette őket.

Életem eddigi legnagyobb sikerét annak tekintem,hogy csupán hallomásból felvett engem egy nivós cég belga kereskedelmi igazgatója a Barcelonai irodájukba.

Az interjú telefonon történt a következőképpen:Elkezdett velem kommunikálni franciául,váltott angolra,hirtelen németre majd befejezte spanyolul.

Pár perc után ennyit kérdezett:"Ágnes,mikor tud nálunk kezdeni Barcelonában?Várom a repülőtéren" és a kért fizetését felemelem 200 euróval"Ez bizony így történt.

Az osztrák cégvezetőm,akivel két kör szűrő hr interjú után találkoztam,az alapján döntött mellettem sok 100 nemzetközi és osztrák jelentkezőből,

hogy Európa térképe alapján 10 távolságot kérdezett tőlem véletlenszerűen,és pénteken,amikor 15 órakor vége lett a megbeszélésünknek,én hétfőn 9-kor kezdtem a cégnél.

Célkitűzésem az,hogy HR specialistaként segítsem a cégvezetőket abban,hogy a számukra legideálisabb jelöltet válasszam ki illetve a meglévő munkatársakból egyéni beszélgetés alapján még nagyobb teljesítményt nyerjek ki.

 

A SOULBESZÉD,egy olyan brand,ami szinvonalasan érvényesül a nyelvi és a nemzetközi tapasztalatok alapján,magas szintű pszichológiai és a sok 1000 éve működő keleti filozófikus tanok alapján.

 

Kérjen időpontot!