Nincs elég önbizalmam,hogyan építsem fel?

Ki kell lépned a komfortzónádból.Menj ki az utcai forgatagba és állíts meg 3 embert.Kérdezd meg hány óra,merre van "x"utca. Mindhárom ember ránézésre különböző társadalmi rétegekből kerüljön ki.

Elemezd a szituációkat és legyél nagyon őszinte magaddal.
Hogyan hatottak a beszélgetések a vegetatív idegrendszeredre? Mennyire izgultál az elsőnél és utolsónál?

Kerülj olyan helyzetbe,ahol kezet fogsz valakivel. Milyen a kézfogásod?Elemezd magad.

Látogass el egy klubba,körbe,egyesületbe,finoman ismerkedj emberekkel. Ne arra figyelj,amit mondanak,hanem arra,hogy szerinted ők milyennek látnak Téged. A minimális arc és testbeszéd információkat sajátísd el, mielőtt megteszed.

Emeljük a tétet.Manapság mindenki beszél egy nyelvet. Menj el egy nyelvklubba és beszélj az adott tudásod nyelvén. Ezen a ponton ugrassz spirálisan a legnagyobbat. Senki ismétlem SENKI sem fog megítélni Téged ha hibákkal beszélsz, hisz tanulni jár oda az ember.

Vegyél egy listát, hívj fel róla 10 céget! Mentálisan rakd össze,mit fogsz mondani. Az elején inkább kudarcok lesznek, a lerázó emberek megacélozzák tudatodat és érkezik az áttörés.

Állj otthon a nagytükör elé. Mutasd be magad 1 percben. Ezt csináld meg többször. Akkor léped át az újabb szintet, amikor mondanivalód már ösztönös, figyeld a szemeid és a tartásod. Állj egyenesen de ne mereven!

Amikor ez a pont is profin megy, kérj egy időpontoz Tőlem és személyre szabottan csiszollak tovább.

Mindenki olyan életet él, amilyet megenged magának.